Traktaties

Ben je op zoek naar een leuke traktatie voor op school, een bedankje voor de bruiloft of heb je andere redenen om te trakteren? Wij bij 't Soetrijck kunnen je traktaties leveren met snoep, chocolade, nougat, fudge en er is nog veel meer mogelijk. Er zijn ook traktaties mogelijk in combinatie met vers fruit. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom naar de winkel zodat wij alle mogelijkheden kunnen bespreken. Wil je toch al wat zien van wat wij allemaal maken, kijk dan even bij het kopje inspiratie. 

 

Sweet tables

Je kent het wel; baby showers, bruiloften, jouw verjaardag en evenementen. Het zijn allemaal leuke gelegenheden. Enthousiast als jij bent, heb jij je weer als organisator opgegeven. Dus druk druk druk met regelen. En dan willen de mensen ook nog iets lekkers. Wij kunnen jou helpen!

Wij maken namelijk sweet tables. Een tafel vol zoete lekkernijen, zoals snoep, chocolade en nog veel meer. En dat helemaal in het thema van jouw feestje. U wordt volledig ontzorgd. Wij het regelwerk voor alle zoete lekkernijen! En jij de tijd voor andere dingen!

Vraag naar de mogelijkheden in onze winkel.

 

Kerstpakketten

Kerstpakketten; je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Je wil je medewerkers laten zien, dat je hun inzet enorm waardeert. En natuurlijk wil je samen met hen, er in het nieuwe jaar er ook weer zo'n succes van maken. Maar wat voor een kerstpakket ga je dit jaar weer geven? Kom langs bij 't Soetrijck en maak keuze uit een van de vele pakketten!