Bonbons, chocolade en slagroomtruffels

Bonbons De bonbons die u bij ons in de balie liggen komen van Visser chocolade. Visser chocolade staat om bekend om de mooie en bijzonder lekkere smaakcombinaties. Er wordt veel tijd gestoken in het ontwikkelen en maken van deze prachtige 'mini gerechtjes'.   Daarnaast vinden wij het fijn dat er bij Visser chocolade gewerkt wordt met duurzame, eerlijke, en kwaliteitsproducten. 

Chocolade Naast de bonbons kan u bij ons ook heerlijke repen chocola vinden van de merken Galler en Dolfin. Bij deze chocolade proeft u heerlijke smaakcreaties en fantastische Belgische chocolade. Tevens verkopen wij chocoladerepen Visser chocolade.

Slagroomtruffels Naast de heerlijke klassieke slagroomtruffel, zijn er bij ons nog 5 andere heerlijke smaken te verkrijgen. Dit zijn de smaken champagne, vanille, karamel, kaneel en cappuccino. Deze heerlijke romige en smaakvolle truffels zijn zeker het proberen waard. 

Franse nougat

De nougat die wij in de winkel verkopen, wordt nog ambachtelijk gemaakt. In een plaats in de buurt van Montélimar. In een klein winkeltje wordt deze heerlijke nougat gemaakt. Het is een zachte nougat gemaakt op basis van honing. Het is verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder pistache, honing amandel, koffie-hazelnoot, marsepein en nog veel smaken.

Oud-Hollands

Hier wordt aan gewerkt

Allergenen en leefstijlwensen

Hier wordt aan gewerkt

Zuurstokken en lollies

Hier wordt aan gewerkt

Seizoensproducten

Hier wordt aan gewerkt

Huisgemaakte fudge

De fudge wordt gemaakt in de keuken van 't Soetrijck. Als u in de winkel bent, en u geluk heeft, kan u  genieten van een live bereiding van de fudge. Momenteel zijn er de smaken vanille, koffie, brownie, Malteser en Oreo te verkrijgen.  Er zullen nog veel meer smaken bij gaan komen.

Italiaanse delicatessen

Italië het land van de pasta's en pizza's, maar ook de overheerlijke zoete lekkernijen. Zo verkopen wij bij 't Soetrijck de Cannoli. Een heerlijk Siciliaans gebakje. Lekker voor bij  een kopje espresso of cappuccino. Ook kan je bij ons terecht voor de heerlijke cantuccini. Deze Toscaanse koekjes worden vaak als dessert geserveerd bij een glaasje Il Santo. Naast dat wij nog meer soorten koekjes vekopen, kan je ook terecht voor heerlijke Torrone of wel nougat. Diverse smaken nougat in de vorm van een taartpunt liggen te pronken op de tafels.  Natuurlijk mogen wij de chocolade niet vergeten. Zo zijn er heerlijke en mooi versierde repen chocolade te verkrijgen in onder andere de smaken puur, sinaasappel en melk.  Of ga je voor de heerlijk truffelbonbons in een mooie geschenkverpakking.

Geboorte

Hier wordt aan gewerkt

Schepsnoep

Hier wordt aan gewerkt

Softijs, Hussel en milkshakes

Hier wordt aan gewerkt